Kdy budete potřebovat geodeta?

Geodetické práce jsou zapotřebí při nejrůznějších příležitostech. Víte, kdy je budete potřebovat vy? Bez geodetických služeb se neobejdete při výstavbě či rekonstrukci, zanesení stavby do katastru nemovitostí, zaměřování pozemků a dalších okolnostech. V každém případě se můžete obrátit na odborníka v oboru geodézie, a to společnost VISIONPLAN-3D. Používá nejmodernější technologie, spolehnout se můžete na kvalitní a cenově dostupnou práci.

VISIONPLAN-3D provádí geodetické práce pro veřejnost i pro podnikatele. Mezi geodetické služby patří například zaměření pozemku pro projekt domu, vytyčení pozemku nebo stavby, vypracování geometrických plánů pro katastr nemovitostí. Specialisté firmy VISIONPLAN-3D umí také laserové skenování, vytvoření 3D modelů, fotogrammetrii nebo virtuální prohlídku interiérů a exteriérů.

Navštivte webové stránky společnosti VISIONPLAN-3D a podívejte se zde na reference již realizovaných zakázek, seznamte se s celkovou geodetickou činností firmy. Využijte rovněž možnosti sjednat si nezávaznou konzultaci s odborníky z VISIONPLAN-3D zdarma.